Datum
Tijd
9.00 - 16.30
Locatie
Spoorwegmuseum Utrecht, Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht
Organisator
Business Development Holland (BDH)

Op donderdag 30 januari 2020 vindt de BDH Kennisdag plaats. Thema is het belang van kwaliteit & betaalbaarheid in de energietransitie. De Kennisdag wordt gehouden in het Spoorwegmuseum in Utrecht en is bedoeld voor energieprofessionals bij primair gemeenten, woningcorporaties en energiecoöperaties. 

Kwaliteit

Het succes van de energietransitie valt of staat met kwaliteit. Kwaliteit van de technieken en innovaties, maar ook kwaliteit van de communicatie naar bewoners. Hoe overtuig je hen en neem je ze mee in het proces van verduurzaming? En welke rol speelt betaalbaarheid hierin? Andere onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld elektrificatie, moleculen & elektronen, warmtenetten, monitoring, geluid van warmtepompen en succesverhalen van onder andere gemeenten, woningcorporaties en installateurs.

Interessante sprekers

Het ochtendprogramma bestaat uit een aantal plenaire sessies, in de middag worden parallelsessies georganiseerd over verschillende onderwerpen. De presentaties worden verzorgd door onder anderen Doekle Terpstra (Techniek Nederland), Cindy van de Velde (Vereniging Eigen Huis) en Arjan Vliegenthart (Nibud), Ellen van der Werff (Universiteit Groningen), Bert den Ouden (Berenschot), Sandra Phlippen (ABN AMRO), Donald Pols (Milieudefensie) en Olof van der Gaag (Directeur Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie-NVDE).

Inschrijven

Geïnteresseerde deelnemers uit de energiecoöperaties vinden meer informatie op: www.bdho.nl/kennisdag of kunnen zich direct inschrijven via https://bdho.nl/inschrijven-kennisdag/

Eigen bijdrage: Non profit: € 95,- (incl. btw) / Profit € 145,- (excl. btw). BDH kan als CRKBO gecertificeerde kennisinstelling de energiecoöperaties een factuur bieden zonder BTW. Het genoemde bedrag is dus zogezegd inclusief BTW.