Datum
18 november 2020 Tijdstip 20:00 - 22:00
Locatie
Online
Organisator
HIER
Spreker(s)
Martijn Koning
Kiki Schippers
Rayen Panday
Art Rooijakkers

Deelnemen aan EHO 2020 betekent een gratis kaartje voor de online Climate Comedy Night van HIER! Op woensdagavond 18 november, live gestreamd vanuit TivoliVredenburg Utrecht. Cabaretiers Martijn Koning, Kiki Schippers & Rayen Panday zorgen voor scherpen grappen. De presentatie is in handen van Art Rooijakkers

Pak een drankje en een hapje en lach vanaf de bank lekker mee tijdens de vierde editie van de Climate Comedy Night! De cabaretiers staan te popelen om je te entertainen.

Tussen de cabaretiers door is er de Climate Comedy Quiz. Je kunt je hiervoor als individu aanmelden, maar ook als team – met bijvoorbeeld je (coöperatieve) vrienden, collega's, familie of vrienden. Je hoeft hiervoor niet met elkaar in dezelfde ruimte te zijn. Het winnende team wint na afloop een online Meet & Greet met een van de cabaretiers! 

Alleen de livestream kijken kan ook. Het belooft een hele leuk avond te worden, dus zorg dat je erbij bent! 

Let op: Je moet je voor de Climate Comedy Night nog even aanmelden, zowel voor de livestream als voor de quiz. Dit kan t/m 16 november. Ga hiervoor naar www.climatecomedynight.nl. Als je bent aangemeld ontvang je een linkje waarmee je bij de livestream en de quiz komt.

Over de Climate Comedy Night

Met de Climate Comedy Night brengen we als klimaatstichting HIER één keer per jaar luchtigheid in het complexe klimaatprobleem. Om daarna met goede moed en volle kracht te werken aan de oplossing. Zie ook www.climatecomedynight.nl