Datum
19 november 2020 Tijdstip 19:00 - 20:00
Locatie
Online
Sessiethema
Energie besparen
Type sessie
Webinar
Organisator
HIER
Spreker(s)
Jan Zuilhof

Zit jij met vragen hoe jij thuis direct kan starten met het verlagen van de energierekening? Jan Zuilhof zit tijdens dit webinar klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bijvoorbeeld: is jouw huis geschikt voor vloerisolatie / spouwmuurisolatie / vloerverwarming? Of past een warmtepomp bij jouw woonsituatie? En wat kost dat dan? Bij wie moet je zijn als je zonnepanelen wil?

Maakt niet uit of je een grote spaarpot hebt of niet. Een comfortabeler huis en lagere energierekening kan al met kleine maatregelen.  

Jan Zuilhof werkt bij HIER en is een SlimmeBuur*. Hij woont sinds 2017 in zijn rijtjeshuis in Amersfoort en heeft intussen van alles gedaan om de energierekening zo laag mogelijk te krijgen én comfortabel te wonen. Van vloer- tot dakisolatie en van HR++-glas tot zonnepanelen.

Zo deed Jan thuis een hoop praktische wijsheid op. Maar dat is niet het enige. In zijn werk bij HIER heeft hij inmiddels honderden huisbezitters geholpen bij vragen over energie besparen. Jans hoofd puilt uit van praktische kennis over het verduurzamen van huizen.

Je kunt je vragen tijdens het webinar stellen via de chat.

*SlimmeBuur.nl is de website waar buren elkaar advies geven over energie besparen. Iedereen die zijn buren graag een handje helpt door ervaringen te delen, kan zich aanmelden. Iedereen die vragen heeft, kan op de kaart zijn eigen SlimmeBuur zoeken en een berichtje sturen. Klinkt simpel, en dat is het ook! SlimmeBuur is een initiatief van klimaatstichting HIER.