Datum

Datum: 13 september, 1 en 29 november
Tijd: 19.30 uur
Locatie: GrEK-kantoor, Atoomweg 6B Groningen
Organisator: Groninger Energiekoepel
Aanmelden: via aanmelden@grek.nl


Samen postcoderoos projecten realiseren, daar gaan we voor in het nieuwe seizoen! Om dit te bereiken willen we een aantal workshops aanbieden, echter zullen deze een ander karakter hebben dan vorig jaar. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat initiatieven erg veel van elkaar leren. Het horen van elkaars positieve ervaringen en knelpunten is niet alleen erg nuttig maar ook erg leuk gebleken. Daarom willen we dit aspect graag in onze workshops meenemen.

Het idee is als volgt:

Er vinden drie werksessies plaats, op vaste data. In deze werksessies gaan jullie actief aan de slag met jullie eigen project. Het traject is speciaal bedoeld voor initiatieven die op het punt staan een postcoderoos project te beginnen. Je trekt dus het hele traject met elkaar op waarbij je veel van elkaar kunt leren. Uiteraard zal het programma zo goed mogelijk afgestemd worden op de vragen en behoeften voor elk initiatief, zodat elke bijeenkomst nuttig is voor elk initiatief. In deze eerste werksessie zal de nadruk liggen op de volgende vragen:

  • Hoe realiseer ik mijn traject?
  • Welke aspecten zijn belangrijk bij het vinden van een locatie?
  • Wat is een realistisch tijdspad om te volgen?
  • Hoe stel ik een communicatieplan op?

Voor 7 beginnende initiatieven vormt dit een vast onderdeel van de GrEK-ondersteuning. Is jouw coöperatie niet geselecteerd, maar wil je tóch meedoen? Geef je dan op via aanmelden@grek.nl. Kijk voor meer informatie op de website onder het kopje ‘activiteiten’. Vragen over de werksessies kunt u sturen naar: wouter.tamminga@grek.nl