Datum
Tijd
9.30 - 17.00 uur
Locatie
Antropia, Hoofdstraat 8, Driebergen-Rijsenburg
Organisator
HIER opgewekt

Een landelijke heidag, speciaal voor bestuurders van energiecoöperaties en energiecoöperaties in oprichting. Een mooie gelegenheid om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen. HIER opgewekt organiseert deze sessie in samenwerking met experts uit het veld die bij elkaar komen in het HIER opgewekt kenniscluster Coöperatieontwikkeling. 

Programma

Binnenkort vind je hier het precieze programma.

09.30 - 10.00 uur Inloop

10.00 - 11.00 uur Plenaire opening

11.00 - 15.30 uur Deelsessies

15.30 - 15.45 uur Plenaire afsluiting met aansluitende borrel


Input voor het programma?

Is er een onderwerp of dilemma dat jij graag terug ziet komen in het programma? Geef het aan ons door via het opmerkingenveld in het aanmeldformulier hieronder. 

Groepsfoto

 

Aanmelden

Bestuurders van bestaande energiecoöperaties en coöperaties in oprichting zijn van harte welkom deel te nemen. Meld je aan via het formulier hieronder. Deelnemers ontvangen een bevestiging van deelname. Aangemeld maar kun je toch niet komen? Laat het ons tijdig weten, dan kan een ander in jouw plaats deelnemen.

Voorwaarden deelname

Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Als je je inschrijft en je deelname wordt door ons bevestigd, dan rekenen we op je komst.
Kosteloos annuleren kan tot 8 september 2019. Daarna brengen we 50 euro in rekening voor de cateringkosten die wij maken.
Bij inschrijving ga je akkoord met deze voorwaarde.