Datum

Datum: 22 mei 2017
Tijd: 12.00 - 17.00 uur (inclusief lunch)
Locatie: Beatrix gebouw, nabij Utrecht Centraal Station
Voor wie? Deze bijeenkomst richt zich op coöperaties en Verenigingen voor Eigenaren (VvE's), adviseurs en netbeheerders.
Aanmelden: de bijeenkomst is gratis en kan via dit aanmeldformulier
Organisator: RVO.nl


De tender Experimentenregeling elektriciteitswet geeft burgercollectieven en Verenigingen van Eigenaren de kans om zelf elektriciteit te produceren. Wil je dit ook? Kom dan op maandag 22 mei naar de bijeenkomst Experimentenregeling elektriciteitswet.

Tijdens deze bijeenkomst geven we informatie over de tender Experimentenregeling elektriciteitswet. De tender opent op 1 mei 2017, 9.00 uur. Daarnaast krijg je handvatten om een aanvraag in te dienen. Ook eerder ingediende aanvragen komen aan de orde. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Business case ontwikkelen via een game

De eerste coöperaties zijn alweer enige tijd actief. In de praktijk blijkt het ontwikkelen van een business case op basis van de verruimde wettelijke mogelijkheden nog best een uitdaging. Daarom geven we je aan de hand van een zogenoemde ‘serious game’ de kans om te voelen wat het is om een experiment vorm te geven.

Zo ervaar je op een snelle manier wat er allemaal bij het opstellen van een business case komt kijken. Ook voor adviseurs en overige betrokkenen hebben we een leerzame rol in gedachten. Of wil je ervaren hoe het is om juist een heel andere rol te hebben in de transitie?

Programma

12.00 uur - Inloop/lunch
13.00 uur - Serious game
14:00 uur - Pauze
14.30 uur - Bezoek informatiemarkt
15.30 uur - Plenaire afsluiting
16.00 uur - Borrel

Meld je aan

Wil je deze informatiebijeenkomst bijwonen? Registreer je dan via dit aanmeldformulier. Aanmelden is mogelijk tot en met dinsdag 16 mei. Je ontvangt een registratiebevestiging. Ben je deze dag verhinderd, maar wil je wel met RVO.nl spreken over een aanvraag? Laat het ze dan weten via secretariaatDEN@rvo.nl

Pionieren met de experimentenregeling: Wat kun je er mee?

 

Meer weten over deze regeling? Lees ook: