Datum
Tijd
13.30 - 19.30 uur
Organisator
NCR

Een vereniging met een bedrijf óf een bedrijf met een vereniging? De coöperatie is een vereniging met een bedrijf. Soms met tegenstrijdige belangen. Hoe breng je de coöperatie tot ontwikkeling en geef je de juiste aandacht aan zowel vereniging als bedrijf? Hoe zorg je dat ze beide op hetzelfde spoor blijven? Hier draait het om tijdens De Nationale Coöperatiedag 2019.

Verdiep u in de verschillende aspecten die het coöperatief ondernemerschap met zich meebrengt tijdens hét jaarlijkse congres voor coöperatief Nederland. De dag waarop u andere coöperaties ontmoet en ervaringen kunt delen. Want coöpereren doe je samen.

Programma

13:30 – 14:00 uur – Ontvangst met welkomstwoord

14:20 – 16:20 uur – Kennissessies
Hierbij heeft u de mogelijkheid om uzelf te verdiepen in 1 onderwerp (1 sessie van 2 uur) of in 2 verschillende onderwerpen (2 sessies van ieder 1 uur). Bekijk hier het programma.

16:20 – 16:50 uur – Keynote spreker Manfred van Doorn
Hoe werk je duurzaam samen, rekening houdend met verschillende belangen? Leun achterover, verwonder u en laat u inspireren door een bijzonder en ‘filmisch’ verhaal.

18:00 – 19:30 uur – Afsluiting met een netwerkdiner

Deelname aan De Nationale Coöperatiedag is gratis voor leden van Energie Samen en NCR-leden. Ook niet-leden zijn van harte welkom, zij kunnen deelnemen voor € 250,-