Datum
20 oktober 2020 Tijdstip 12:00
Tijd
14.00 - 16.00 uur
Locatie
Online
Organisator
Hoom

Hoom introduceert een online training werken met Hoomdossier. Het Hoomdossier is een online adviestool voor energiecoaches om samen met de bewoner een scan te maken van de woning. Hoomdossier wordt door steeds meer leden gebruikt om bewoners advies te geven. De gemaakte adviezen worden opgeslagen in de database en kunnen zo eenvoudig gebruikt worden voor analyses voor bijvoorbeeld gezamenlijke inkoopacties, of om een beeld te krijgen van de huidige staat van de woningen in de buurt.

Dit twee uur durende webinar is bedoeld voor coaches die (gaan) werken met het Hoomdossier. Je leert welke mogelijkheden het dossier heeft en hoe je dit dossier kunt gebruiken in een gesprek met de bewoner. Deze training behandelt alle informatie die ook bij de training Hoomdossier op locatie behandeld wordt.

  • Maandag 7 september, 14.00 – 16.00 uur
  • Dinsdag 20 oktober, 14.00 – 16.00 uur
  • Maandag 30 november, 14.00 – 16.00 uur

Meer informatie over het Hoomdossier

De kosten van het webinar zijn €40,- exclusief btw voor leden van Hoom en €55,- exclusief btw voor niet-leden 

Na aanmelding ontvang je van ons de inloggegevens voor de online training. Heb je nog niet eerder met Zoom gewerkt, kom dan ruim op tijd. Dan kunnen we vooraf eventueel nog helpen met inloggen.

Let op: als je je hebt aangemeld op de website gaan we ervan uit dat je meedoet met de training. Je ontvangt dan in de week van de training van ons de inloggegevens. Wil je nadat je je hebt aangemeld toch niet meedoen? Stuur dan tijdig je afmelding naar info@hoom.nl.