Datum
Tijd
19.00 - 21.00 uur
Locatie
pin ANNE Veemarktplein 41, 3521 BD Utrecht
Organisator
WECF Nederland - Women Engage for a Common Future

Woensdagavond 15 mei organiseert WECF de publieksbijeenkomst ‘De kracht van de coöperatie - Utrechtse successen en het belang van verbinding voor lokale energie’ in ANNE, het clubhuis voor duurzame initiatieven. Het evenement vindt plaats ter gelegenheid van de lancering van hun publicatie over best practices van Utrechtse energiecoöperaties.

Programma

19:00 Inloop
19:30 Welkom door Kirsten Meijer (Directeur WECF Nederland)
19:35 Presentatie publicatie door onderzoeker Marieke Donders (stagiair WECF Nederland)
19:55 Paneldiscussie “De kracht van de coöperatie”. Wat is het belang van lokale initiatieven voor de energietransitie? Wat zijn valkuilen en succesformules? Hoe kunnen overheden lokale initiatieven versterken? Met Rachel Heijne (Gemeenteraadslid GroenLinks), Josje Fens (initiatiefnemer Rijne Energie, adviseur lokale energiebeparingsaanpak Hoom) en Paul van Seters (voorzitter Energie-U).
21:00 Einde

Enthousiast geworden? Meld je dan gratis aan via onderstaande link. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plekken!
👉 http://bit.ly/2IH9PAS


Dit project is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van Utrecht4GlobalGoals en het MESA Programma van de Europese Commissie. De volledige verantwoordelijkheid voor de inhoud ligt bij WECF en kan onder geen enkele omstandigheid worden gezien als de visie van de gemeente Utrecht of de Europese Unie.