Datum
26 november 2020 Tijdstip 11:00
Tijd
14.00 - 16.00 uur
Locatie
Online
Organisator
Hoom

Het voeren van fysieke coachgesprekken is nu niet mogelijk. Tegelijkertijd zijn mensen juist nu de hele dag thuis en is energiebesparing in huis nu extra effectief. Daarom heeft Hoom deze online training ontwikkeld om op afstand een coachgesprek te kunnen voeren.

Het online coachgesprek is gericht op kleine maatregelen en gedragsverandering. Grotere maatregelen komen niet uitgebreid aan bod omdat een wandeling door de woning online wel erg ingewikkeld wordt. Tijdens deze online sessie leer je hoe je met een bewoner contact kunt maken, online de maatregelen kunt doornemen en informatie kunt verzamelen om eventueel later nog een keer op bezoek te komen om nog dieper op de grote maatregelen in te gaan.

Met een online coachgesprek biedt je huiseigenaren de mogelijkheid hun vragen te stellen, kun je nog steeds de invulling van de RRE behalen en kun je als coach actief blijven en je eigen kennis en ervaring opbouwen.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor coaches die hun energiecoach training hebben afgerond.
Het wordt aangeraden Hoomdossier te gebruiken voor de verslaglegging

Kosten:

De kosten van de training zijn €35 excl. btw voor leden en €40,- excl. btw voor niet-leden

Datum:

  • Donderdag 23 juli 14.00 – 16.00 uur
  • Donderdag 27 augustus 14.00 – 16.00 uur
  • Dinsdag 13 oktober 14.00 – 16.00 uur
  • Donderdag 26 november 14.00 – 16.00 uur

Let op: als je je hebt aangemeld op de website gaan we ervan uit dat je meedoet met de training. Je ontvangt dan in de week van de training van ons de inloggegevens. Wil je nadat je je hebt aangemeld toch niet meedoen? Stuur dan tijdig je afmelding naar info@hoom.nl.