Datum
Tijd
Verzamelen vanaf 16:45, vertrek fietstocht om 17.00 uur
Locatie
Grote Markt, Groningen
Organisator
Grunneger Power

Zonnepark Vierverlaten wordt 1 jaar. We hebben dus een feestje te vieren! Meer dan 350 Groningers (en sympathisanten uit andere delen van het land) kochten één of meerdere zonnepanelen op het park. Inmiddels is er al 1.3 miljoen kWh opgewekt (dat is genoeg voor zo'n 450 huishoudens) en zijn er bijna 3.000 zonnepanelen verkocht. En het goede nieuws: er is zicht op meer. Hoe dat precies zit? Dat vertellen we je graag op de verjaardag van Zonnepark Vierverlaten.

Het eerste verjaardagsfeest van Zonnepark Vierverlaten viel letterlijk en figuurlijk in het water (lees: die hebben we moeten uitstellen). En dat gaf ons de gelegenheid om een nóg knallender feestje voor te bereiden. We nodigen je uit voor de heuse 'Verjaardag Vierverlaten Vietstocht'. 

Op donderdag 20 september 2018 om 17:00 uur stappen we met z'n allen op de fiets naar Hoogkerk om daar het zonnepark te bewonderen. We kunnen nog niet alles verklappen, maar we kunnen je wel beloven dat het een mooie tocht wordt! Op het zonnepark zelf hebben we een speciaal programma voorbereid. Samen met jullie fietsen we verder naar Leegkerk, waar we proosten en genieten van een borrelhapje en blues. Vanaf daar kun je op eigen gelegenheid naar huis fietsen. Je wordt niet thuisgebracht ;-)  

Wil je dit niet missen? Gelijk heb je! Noteer het verjaardagsfeest dan vast in je agenda:

donderdag 20 september vertrek om 17:00 uur 
verzamelen vanaf 16:45 uur vanaf de Grote Markt, Groningen

Een aantal praktische zaken:

  • De fietstocht vindt plaats rond etenstijd. Wij regelen voor jou een soepje en een lekker broodje voor onderweg.
  • Wordt het op 20 september slecht weer? Dan krijg je van ons een waterdichte poncho, zodat je toch droog bij het zonnepark aankomt. Wel is het verstandig om oude schoenen of regenlaarzen mee te nemen. Het zonnepark kan flink drassig zijn met regenachtig weer. 
  • Heb je geen fiets, maar wil je wel graag met ons mee? Vermeld dat dat in de opmerkingen van het aanmeldformulier. Wij zorgen dan dat je toch mee kunt.  

De fietstocht is ongeveer 17,5 km lang. Het programma van de 'Verjaardag Vierverlaten Vietstocht' eindigt om ongeveer 22:30 uur in Leegkerk.  

Nog steeds geldt: iedereen is welkom! Jij, maar ook je buurman / collega / vriend(in), die het park altijd al van dichtbij heeft willen zien, mag komen. Je kunt deze uitnodiging doorsturen en delen via social media (klik daarvoor op de social media icoontjes onderaan deze e-mail). 
 
In verband met de voorbereidingen is aanmelden verplicht. Dat kan via deze link.

Heb je je eerder al aangemeld voor het Verjaardagsfeest van 20 september? Dan weten we al dat je komt en hoef je je niet nog eens aan te melden.

We hopen met jou de verjaardag te vieren. Tot dan!

Met hartelijke groet,
het GP-team 

Dit evenement stond eerst gepland op donderdag 21 juni 2018, maar is vanwege het weer verplaatst naar donderdag 20 september 2018.