Datum

Datum: 20 april
Locatie: Eindhoven
Tijd: 13.30-16.30 uur 
Organisator: ECONNETIC
Aanmelden: Kan hier.
Voor wie interessant? Wethouders en gemeenteambtenaren


“Hoe realiseer ik zonne-energie op bedrijfsdaken in mijn gemeente?”. Om antwoord te geven op deze vraag gaat ECONNETIC op 19, 20 en 21 april a.s. ‘on tour’ met de gratis workshop ‘Zon op Bedrijfsdaken’. Wethouders en gemeenteambtenaren zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een van de drie interactieve workshops.

ECONNETIC On Tour

In januari hebben zeven gemeenten tijdens eenzelfde interactieve workshop kennis gemaakt met het potentieel dat bedrijventerreinen bieden voor het opwekken van duurzame energie. Het realiseren van een dusdanig zonneproject heeft voor veel gemeenten heel wat voeten in de aarde. Wat is er mogelijk en waar begint u als gemeente? ECONNETIC biedt een oplossing en geeft u tijdens ECONNETIC On Tour antwoord op vragen als:

  • Hoeveel zonne-energie kan er worden opgewekt op bedrijfsdaken in mijn gemeente en wat is de bijdrage aan de realisatie van mijn energiedoelstellingen?
  • Waarom liggen de zonnepanelen er nog niet? Wat zijn drempels voor ondernemers om aan de slag te gaan en hoe kunnen we die wegnemen?
  • Hoe zorgen we ervoor dat de projecten ook écht worden gerealiseerd? Wat is er nodig om een project rendabel en financierbaar te maken?

Het wordt een interactieve sessie waarbij de gezamenlijke expertise en ervaringen van de zaal en de sprekers wordt benut. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Waar en wanneer

Donderdag 20 april, regio Zuid-Nederland, workshop locatie is Eindhoven
De workshop start om 13.30 uur en eindigt omstreeks 16.30 uur met een netwerkborrel.

En ook: 
Woensdag 19 april, regio Noord-Nederland, workshop locatie is Zwolle.
Vrijdag 21 april, regio Midden-Nederland, workshop locatie is Driebergen

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan een van de workshops van ECONNETIC On TourInschrijven kan via deze link. In verband met een beperkt aantal plaatsen, willen wij vragen om maximaal twee personen per gemeente aan te melden.

Kijk hier voor meer informatie.