Team HIER opgewekt

 

Katrien Prins | Kennis, Communicatie & Coördinatie

katrien@hier.nu  | 030 711 6400 Katrien Prins

Katrien is de spin in het web. Vanaf het begin betrokken bij HIER opgewekt en ze heeft de ontwikkeling van lokale duurzame energie initiatieven dan ook op de voet gevolgd. Denkt graag na over wat er echt nodig is om lokale coöperaties stappen te laten zetten. Flexibel, realistisch en met grote verbeeldingskracht. Voor haar geen beren op de weg en het glas is altijd half vol.  

Merian Koekkoek | Kennis & Samenwerking

merian@hier.nu | 030 711 6400 Merian Koekkoek

Merian is een creatieve energiekenner. Ze is graag van alles op de hoogte. Te ingewikkeld bestaat niet en hoe dynamischer, hoe beter. Ze studeerde architectuur om de wereld om ons heen te helpen ontwerpen. En, dat gaat een duurzame wereld zijn! Snel had ze door dat het technisch vaak wel kan, maar dat veel andere dingen nog moeten veranderen. En dat doet ze ook. Dit pakt ze niet alleen op, maar het liefst met samenwerkingspartners. Op andere dagen loopt ze het liefst over gletsjers of trekt rond met een rugzak.

Thijs Wentink | Kennis & Communicatie 

thijs@hier.nu | 030 711 6400 Thijs Wentink

Thijs is een pragmatische bruggenbouwer. Op zoek naar praktische oplossingen en denkend in mogelijkheden. Studeerde Bestuurskunde in Enschede en Internationale Relaties in Portugal. Organiseerde een breed scala aan maatschappelijk betrokken en duurzame projecten en evenementen. Over ontwikkelingssamenwerking en duurzaamheid. Concentreert zich bij HIER opgewekt op communicatie en het ontwikkelen en delen van kennis. Werkt daarin het allerliefst samen. Want de beste ideeën bedenk je niet alleen. En een duurzaam Nederland ontwikkelen we samen. Zijn eigen energie krijgt hij windsurfend op onze Noordzee of in weer en wind kamperend aan de Hollandse kust.

Anouk Overbeek | Communicatie & Events

anouk@hier.nu 030 711 6400
Anouk
Anouk is fan van duidelijke taal. Doet haar best de inhoudelijke kennis van hieropgewekt.nl zo toegankelijk mogelijk te maken. Verzorgt achter de schermen de communicatie, website en bijeenkomsten van HIER opgewekt. De activiteiten van de lokale initiatieven volgt ze op de voet en voor taalvragen van collega's is ze altijd beschikbaar. Na de studie Communicatiewetenschappen wist ze al snel dat ze wilde werken aan een duurzaam Nederland. Die zit bij HIER dus goed! Anouks hart gaat sneller kloppen van lange wandeltochten (liefst in de bergen!), zingen, paardrijden, en andere talen.

Tijmen Klip | Kennis & Innovatie

tijmen@hier.nu 030 711 6400Tijmen Klip

Tijmen is een enthousiaste verbinder. Een netwerker die er graag op uit gaat. Bij HIER opgewekt werkt hij aan de ontwikkelingen rondom de warmtetransitie en duurzame energie-innovaties. Kennis over duurzaamheid deed hij op in de corporate en startup-wereld. Zijn werk doet hij met creativiteit, flair en humor; het moet wel leuk blijven natuurlijk! Naast reizen maak je Tijmen blij met pizza na een stevige pot sporten.

Pers

Voor pers en/of promotievragen neem je contact op met HIER opgewekt via 030 711 6400.
Lees wat er in de media verschenen is over HIER opgewekt.

Contactgegevens

Zuilenstraat 7a
3512 NA te Utrecht
Telefoon: 030 711 6400 
info@hieropgewekt.nl

Route

Klik hier voor een routebeschrijving via Google Maps.

Openbaar vervoer

Ons kantoor is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

logo van 9292