Thuis energie besparen is altijd een slim idee. Het scheelt euro’s op je energierekening en je helpt het klimaat er ook nog mee. Besparen kan vaak al heel makkelijk. Op ons blog op hier.nu vind je handige en makkelijke tips en ervaringen om direct geld en energie te besparen. 

Snel en makkelijk

Stroom en gas besparen met twee vingers in je neus. Met kleine aanpassingen kun je een groot verschil maken. Lees op hier.nu onze snelle en makkelijke tips.

Naar de blogserie

woonkamer

Isoleren

Je woning isoleren? In deze artikelen op hier.nu lees je alles over isoleren. Van tochtstrips tot dak- en vloerisolatie.

Blogs over isoleren

Isoleren: Wat doen je buren?

Overweeg je om te gaan isoleren? Om te zorgen dat jij die buurman met handige tips niet alleen toevallig op de buurtbarbecue tegenkomt, hebben we SlimmeBuur.nl in het leven geroepen. Dé website waar buren elkaar advies geven over isoleren en zonnepanelen. Op de kaart op SlimmeBuur.nl verzamelen we zoveel mogelijk SlimmeBuren. Ze delen er hun ervaring. Zo zie je meteen wie je om tips kan vragen. 

Naar SlimmeBuur.nl

slimme buur isolatie

oude koelkast

Apparaten

Je doet pas iets weg als het kapot is, toch? Niet dus. Soms is het veel beter om elektrische apparaten te vervangen, want je kunt je stroomverbruik met zuinige apparaten maar zo halveren. Wat zijn de grote stroomslurpers bij jou thuis? Lees onze blogs op hier.nu:

Blogs over apparaten

Verwarming

Wat kun je aan gas en elektriciteit besparen met het verwarmen van je woning? In een verzameling blogs op hier.nu lees je hier meer over.

Blogs over verwarming

stopcontact roze groene muur

Groene stroom

Niet alle groene stroom is écht groen. Sommige stroom is alleen op papier groen: sjoemelstroom. Daarom moet je goed opletten welk product je koopt. Met onze Groene stroom checker op hier.nu controleer je snel de herkomst van jouw groene stroom. Meer info over groene stroom vind je ook in de blogs die er op hier.nu over verschenen.

Naar de Groene stroom checker  Blogs over groene stroom