De energie-initiatieven op een rij

Benieuwd welke lokale energie-initiatieven (ook wel energiecoöperaties genoemd) er allemaal zijn? Klik op jouw provincie voor de initiatieven bij jou in de buurt. Of bekijk onderaan een overzicht van alle initiatieven.

Jouw browser kan deze kaart helaas niet weergeven.

Over het overzicht

In het overzicht hieronder vind je de lokale energie-initiatieven of energiecoöperaties waarbij je je kunt aansluiten. Sommige richten zich op collectieve zonne-energie, andere op wind, energiebesparing, duurzame warmte of mobiliteit. Sommige op een combinatie. 

Let op: het is geen overzicht van collectieve energieprojecten. Kijk hiervoor en voor een nauwkeurig beeld van alle energie-initiatieven in de bijlagen van de Lokale Energie Monitor. Voor een overzicht van alle warmte-initiatieven kijk je in het hoofdstuk Warmte. 

Ben je van een energie-initiatief en wil je leren van andere projecten? Bekijk ook dan de Monitor of neem contact met ons op via info@hieropgewekt.nl

Klik op jouw provincie voor de lokale energie-initiatieven bij jou in de buurt. Of bekijk onderaan alle initiatieven.

Initiatiefnemer? Laat weten dat jullie bestaan!

Staat jouw initiatief hier niet bij? Laat het ons weten! Stuur logo + websiteadres naar info@hieropgewekt.nl. Voor de jaarlijkse Lokale Energie Monitor blijven we ook graag op de hoogte van jullie projecten. Ken je bewonersgroepen die al met elkaar in gesprek zijn over duurzame warmte? We horen graag van je.