EHO gaat online! En dat is ook voor ons nieuw. Gelukkig heeft de techniek niet stilgestaan. We hebben een mooie manier gevonden om elkaar straks online te ontmoeten.

We maken gebruik van een uitgebreide versie van de NetwerkApp – de software die je wellicht nog kent van vorige EHO-edities. In de applicatie zie je de andere deelnemers en sponsoren, en kun je gemakkelijk contact met elkaar leggen. Je vindt er jouw persoonlijke programma en start vanuit daar de online sessies.

Bekijk hier een impressie:

Impressie EHO online

Zo gaan we met elkaar praten:

 • Contact met andere deelnemers: je stuurt een chatberichtje, of (video)belt met elkaar. Of je plant een afspraak in om dat op een ander moment te doen.
   
 • Vragen stellen aan sprekers: tijdens de webinars kun je via de chat vragen stellen. De spreker pikt er een aantal vragen uit die hij/zij beantwoordt.
   
 • Napraten met andere deelnemers: na ieder webinar kun je aanschuiven in de 'napraat'. Dan kom je met een klein clubje aan een virtuele tafel te zitten, waar je met elkaar het gesprek aan gaat (met beeld en geluid).
   
 • Discussiëren en interactie tijdens sessies: diverse sessies vinden in kleine groepjes van max. 10 deelnemers plaats. Dit noemen we huiskamersessies. Iedereen kan tijdens deze bijeenkomsten actief deelnemen aan het gesprek, met beeld en geluid. Er is een moderator bij. Dat ziet er zo uit:

huiskamersessie EHO

 • In contact met sponsoren: in de app vind je straks een virtuele sponsormarkt waar je lekker rond kunt klikken. Contact leggen? Zo gepiept met een chatberichtje of afspraakverzoek. 

Genoeg manieren dus om te discussiëren, van elkaar te leren, inspiratie op te doen en te lachen!

Doe ook mee!

Doe ook mee aan het Evenement HIER opgewekt 2020 en meld je aan. 

Ja ik doe mee aan EHO