Op dinsdag 5 september heeft HIER opgewekt een derde trainingsavond georganiseerd over de postcoderoosregeling. Hoe werf je voldoende leden voor je postcoderoosproject? Welke informatie neem je op in je prospectus? En met welk verhaal bereik je jouw doelgroep? Centraal in deze afsluitende avond van de training postcoderoos stond Ledenwerving en Communicatie. Aan de hand van een posterpresentatie van de prospectus en Storytelling hebben de 8 deelnemende initiatieven geschaafd aan hun eigen verhaal om deelnemers te werven voor hun postcoderoosproject.

HIER opgewekt heeft deze praktische training over de postcoderoosregeling georganiseerd speciaal voor lokale initiatieven die aan het begin staan van een nieuw postcoderoosproject. Deze training is een pilot en specifiek gericht op de verschillende stappen in organisatie en realisatie van een lokaal project voor opwekking van duurzame energie met gebruikmaking van de Regeling Verlaagd Tarief (ook wel de Postcoderoos Regeling).

HIER opgewekt evalueert deze training en onderzoekt de mogelijkheden voor een vervolg. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Heb je specifieke vragen over de postcoderoosregeling ? Bekijk ons kennisdossier op onze website of neem contact met ons op.