Voor ideeën die in Nederland de overgang naar 100% groene energie versnellen, is er de Greenchoice Energieprijs. Groen is goed en écht groen al helemaal. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat Nederland 100% draait op schone energie. Duurzaam dichtbij opgewekt uit zon, wind, water of biomassa. Vorig jaar ging deze prijs naar Physee. Dit bedrijf maakt nieuwe bedrijfspanden vrijwel volledig energieneutraal door zonnepanelen te verweken in glas. 

Ook dit jaar zoeken we weer ideeën, startups, innovaties die écht bijdragen aan een duurzame wereld. Dus heb jij een fantastisch idee om de energietransitie te versnellen? Laat het ons weten en maak kans op de Greenchoice Energieprijs van € 1.000,-.

Geef jouw idee een podium in politiek Den Haag

Duurzame Dinsdag verzamelt inspirerende en innovatieve ideeën uit de samenleving op www.duurzamedinsdag.nl. Die ideeën worden op de eerste dinsdag van september aangeboden aan het kabinet. Op deze dag neemt de Staatssecretaris van I&W de koffer met ideeën in ontvangst. De overhandiging van de koffer staat symbool voor de verbinding tussen de duurzame samenleving en de politiek. De beste ideeën krijgen letterlijk een publiek en politiek podium. Eén van de prijzen die dit jaar worden toegekend is de Greenchoice Energieprijs.

Meedoen kan tot 1 juni op www.duurzamedinsdag.nl.