Op maandag 9 oktober 2017 organiseert Stichting HIER klimaatbureau de Climate Comedy Night in de Stadsschouwburg Utrecht. In het programma staan Pieter Derks, Dominee Gremdaat, Eric Corton, Lebbis, Lucky Fonz III, Willie Wartaal en Laurentien van Oranje. Kaarten zijn vanaf nu te koop.

Climate Comedy Night: De spot drijven met alles wat met het klimaat te maken heeft

Pieter Derks, Eric Corton, Dominee Gremdaat, Lebbis en Lucky Fonz III drijven tijdens de Climate Comedy Night de spot met alles wat met het klimaat te maken heeft, waaronder groene energie, vegans, vijftigers met zonnepanelen, Donald Trump én onszelf. Maar zij laten ook zien wat de echte effecten van klimaatverandering zijn. De presentatie is in handen van het onverwachte duo Laurentien van Oranje en Willie Wartaal.

Eva van der Weiden van het HIER klimaatbureau: “Met de Climate Comedy Night creëren we één moment in het jaar waarop we even luchtigheid brengen in een heel groot en complex probleem. Daarna kunnen we, hopelijk, met goede moed en volle kracht verder werken aan de oplossing. De Climate Comedy Night is voor iedereen, of je nu professioneel met het klimaat te maken hebt, er alleen privé mee bezig bent of er nog helemaal niets mee hebt.”

Make the climate great again!

Praktische informatie:

Datum:                9 oktober 2017
Tijd:                       20.15 uur
Locatie:                Stadsschouwburg Utrecht
Prijs:                     €24

Kaarten zijn vanaf nu te koop via Stadsschouwburg Utrecht.

Meer informatie: www.hier.nu/climate-comedy-night en volg het evenement op Facebook:

Over het HIER klimaatbureau

Stichting HIER klimaatbureau is de enige maatschappelijke organisatie in Nederland die zich volledig toespitst op het onderwerp klimaatverandering. HIER ziet de oplossing van het klimaatprobleem overal; bij mensen thuis, in de wijk en bij bedrijven. HIER is de drijvende kracht achter onder andere het HIER Klimaatstraatfeest, HIER verwarmt, HIER opgewekt en de CO₂-Prestatieladder. Kijk voor meer informatie op www.hier.nu.