HIER is een stichting die mensen in beweging brengt om iets te doen aan het klimaatprobleem. Dat doen we door praktisch te helpen, op de plek waar je altijd bent: HIER. Of je nu in huis aan de slag wilt, met de buurt zelf energie gaat opwekken of de CO₂-uitstoot op het werk wil verminderen. HIER organiseert daarnaast jaarlijks de Climate Comedy Night. Het thema wonen zonder aardgas is prioriteit van HIER. Met de schenking die wij hebben ontvangen van de Postcode Loterij willen wij een brede doelgroep helpen om hun huis klaar te maken voor aardgasvrij wonen.

Op korte termijn zoeken wij een:

campagneleider

voor een nieuw initiatief gericht op buren die (online) hun ervaring delen over isolatie- en andere duurzame maatregelen. De ambitie is dat medio 2021 10.000 mensen zich hebben aangemeld.

Ben je géén groene voorloper en begrijp je dus heel goed waarom veel mensen helemaal niet bezig zijn met het verduurzamen van hun huis? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten? Stuur je bureaus makkelijk aan maar zie je ook waar je dingen beter zelf of intern op kunt pakken? Ben je inventief in het zien van kansen voor samenwerking en financiering? Dan willen we graag dat je solliciteert voor deze functie.

Kerntaken

  • Overall projectmanagement van het nieuwe initiatief.
  • Campagneleider van de startcampagne die het initiatief van de grond trekt.
  • Meewerken in de uitvoering van de campagne.
  • Bewaken van de eenheid en aansluiting van de verschillende uitingen.
  • Zorg dragen voor de vervolgfinanciering van het initiatief vanaf 2021.

Wij bieden

Een leuke, professionele maar informele organisatie met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt in het team HIER onder de teammanager en werkt nauw samen met de andere leden van het team. HIER is een organisatie van ongeveer 20 personen, gehuisvest in de binnenstad van Utrecht in een oud schoolgebouw. Wij lunchen elke dag samen en zijn meestal niet te beroerd om onze eigen acties op het werk of thuis uit te proberen.

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Het betreft een functie van 32 uur per week. Het aanvangssalaris ligt tussen de €2668,- en €3676,- bij een fulltime dienstverband afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Meer informatie of reageren?

Voor meer informatie kun je kijken op www.hier.nu en hierverwarmt.nl. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Katrien Prins of Eva van der Weiden (katrien@hier.nu, eva@hier.nu of 030 711 6901). Op www.hier.nu vind je meer informatie over de organisatie. Reageren kan door je cv en motivatie voor 15 november 2019 te mailen naar info@hier.nu, ovv. Sollicitatie Campagneleider.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.