Het HIER klimaatbureau is een non-profit organisatie die zich volledig toespitst op het onderwerp klimaatverandering. HIER wil alle Nederlanders betrekken bij de oplossing van het klimaatprobleem. HIER is de drijvende kracht achter de CO2-Prestatieladder, initiatiefnemer van HIER opgewekt en HIER verwarmt. HIER organiseert vele grote en kleine bijeenkomsten en evenementen voor verschillende doelgroepen. Sinds 2017 organiseert HIER ook de Climate Comedy Night in de Stadsschouwburg Utrecht. Onze activiteiten worden gefinancierd door zowel overheden als bedrijfsleven.

Op korte termijn zoeken wij voor ons team een:

eventmanager en sponsorwerver

met minimaal hbo werk- en denkniveau die de derde editie van de Climate Comedy Night opnieuw tot een succes maakt. Daarnaast ben je de sponsorwerver van onze andere projecten, waaronder ons grootste inhoudelijke evenement, evenement HIER opgewekt. Verder ben je organisator van onze externe bijeenkomsten, sessies en trainingen.

De persoon die wij zoeken is een ervaren organisator met gevoel voor het werkveld van HIER. Je vindt het een sport om een maatschappelijk verhaal relevant te maken voor bedrijven en zo sponsors te werven en te binden. Je hebt ruime ervaring in het organiseren van projecten waarin jij de lead had. Je hebt zelf affiniteit met duurzame energie, energiebesparing en het klimaatprobleem, maar kijkt graag verder dan de wereld van klimaat- en energieprofessionals.

Kerntaken

  • Verantwoordelijk voor de organisatie en sponsorwerving van de Climate Comedy Night
  • Budgetverantwoordelijkheid voor de Climate Comedy Night
  • Mede-verantwoordelijk voor financiering en acquisitie van partners voor andere projecten van HIER
  • Organisatie van bijeenkomsten, sessies en trainingen voor het team HIER opgewekt en HIER verwarmt
  • Relatiebeheer van de sponsors van verschillende projecten
  • Bijdragen aan andere projecten van het HIER klimaatbureau

Wij bieden

Een leuke, professionele maar informele organisatie met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. HIER is een organisatie van een kleine 20 personen, gehuisvest in de binnenstad van Utrecht in een oud schoolgebouw. Wij lunchen elke dag samen en zijn meestal niet te beroerd om onze eigen acties op het werk of thuis uit te proberen.

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Het betreft een functie van 32 uur per week. Het aanvangssalaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen de € 2642,- en 3105,- bij een fulltime dienstverband afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Meer informatie of reageren?

Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Eva van der Weiden via eva@hier.nu of 030 7116901. Op www.hier.nu vind je meer informatie over de organisatie. Reageren kan door je cv en motivatie voor 5 november te mailen naar info@hier.nu, ovv. Sollicitatie Eventmanager en Sponsorwerver.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.