Vacature: Kennis- en relatiemanager bij Klimaatstichting HIER

team HIER

HIER is een stichting die mensen in beweging brengt iets te doen aan het klimaatprobleem. Dat doen we door praktisch te helpen, op de plek waar je altijd bent: HIER. Of je nu in huis aan de slag wilt, met de buurt zelf energie gaat opwekken of de CO2-uitstoot op het werk wilt verminderen.

HIER is op zoek naar een

Kennis- en relatiemanager

Haal je plezier uit het onderhouden van zakelijke contacten? Zie jij makkelijk nieuwe samenwerkingsmogelijkheden met stakeholders? Sta je midden in de ontwikkelingen binnen de energietransitie en weet je wat dit betekent voor buurten en bewoners? Ben je daarnaast in staat om moeilijkere thema’s op een makkelijke manier uit te leggen zodat het begrijpelijk is voor iedereen? Dan willen we graag dat je solliciteert voor deze functie.

Kerntaken

  • Beheren en doorontwikkelen van onze HIER-partnerships
  • Vertalen van de ontwikkelingen in de energietransitie naar nieuwe samenwerkingen met bedrijven
  • Kennis ontwikkelen op het gebied van warmte, flexibiliteit en opslag
  • Organiseren van bijeenkomsten en presenteren van webinars
  • Schrijven van content voor bewoners en professionals in de energietransitie

Wij bieden

HIER is een leuke, professionele maar informele organisatie met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid. HIER is een organisatie van ruim 20 personen, gehuisvest in de binnenstad van Utrecht in een oud schoolgebouw.

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar. Het betreft een functie van 36 uur per week. Het salaris ligt tussen de €3356 - €4018 bij een fulltime dienstverband (40 uur) afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Meer informatie of reageren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Katrien Prins (katrien@hier.nu, 06 168 22917) of Eva van der Weiden (eva@hier.nu). Meer informatie over onze werkzaamheden vind je op www.hier.nu en www.hieropgewekt.nl. Stuur je c.v. en motivatie uiterlijk 10 oktober naar info@hier.nu, o.v.v. Sollicitatie kennis-en relatiemanager HIER.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Op de hoogte blijven?

Ontvang tips, artikelen, nieuws en meer! Geef hieronder aan welk thema je voorkeur heeft.

Lees voor meer informatie ons privacybeleid
Lijsten