HIER is een stichting die mensen in beweging brengt om iets te doen aan het klimaatprobleem. Dat doen we door praktisch te helpen, op de plek waar je altijd bent: HIER. Of je nu in huis aan de slag wilt, met de buurt zelf energie gaat opwekken of de CO₂-uitstoot op het werk wil verminderen. HIER organiseert daarnaast jaarlijks de Climate Comedy Night. Het thema wonen zonder aardgas is prioriteit van HIER. Een onderwerp dat mede door de overheidsplannen op dit terrein de laatste jaren enorm aan relevantie heeft gewonnen.

Op korte termijn zoeken wij een:

Kennis- en relatiemanager gemeenten

met academisch werk- en denkniveau op het thema bewoners en wonen zonder aardgas.

Communiceer jij makkelijk met gemeenten en weet je hoe je hen het beste kunt helpen het proces in de wijk te faciliteren? Heb je daarnaast een sterk gevoel voor de positie van de bewoner? Dan willen we graag dat je solliciteert voor deze functie.

Kerntaken

  • Ondersteuning van gemeenten bij bewonerscommunicatie en -participatie bij wonen zonder aardgas.
  • Acquisitie en relatiebeheer van alle gemeentecontacten.
  • Zorg dragen voor de financiering van het programma HIER verwarmt vanuit gemeenten.
  • Kennisdeling voor en door gemeenten. Middels organiseren van bijeenkomsten, artikelen schrijven voor kennisdossiers, en publicaties uitbrengen rond relevante onderwerpen.
  • Meedenken over de doorontwikkeling van HIERverwarmt.nl.

Wij bieden

Een leuke, professionele maar informele organisatie met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt in het team HIER onder de teammanager en werkt nauw samen met de andere leden van het team. HIER is een organisatie van een kleine 20 personen, gehuisvest in de binnenstad van Utrecht in een oud schoolgebouw. Wij lunchen elke dag samen en zijn meestal niet te beroerd om onze eigen acties op het werk of thuis uit te proberen.

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Het betreft een functie van 32 uur per week. Het aanvangssalaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen de €2669,- en €3070,- bij een fulltime dienstverband afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Meer informatie of reageren?

Voor meer informatie kun je kijken op hierklimaatabonnement.nl en HIERverwamt.nl. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Katrien Prins (katrien@hier.nu | 030 711 9601). Op www.hier.nu vind je meer informatie over de organisatie. Reageren kan door je cv en motivatie voor 15 oktober 2019 te mailen naar info@hier.nu, ovv. Sollicitatie Kennis- en relatiemanager.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.