Op vrijdag 23 november vindt voor de zevende keer hét evenement HIER opgewekt plaats. Met 900 bezoekers en ruim dertig sessies verdeeld over drie themalijnen is het Evenement HIER opgewekt het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland.

Bekijk het voorlopige programma

EHO2017

Thema: impact maken

Er zijn dit jaar flinke stappen gemaakt op het gebied van duurzame energie. Het Klimaatakkoord geeft een volwaardige rol aan energiecoöperaties en lokale duurzame energie-initiatieven. De ambitie is dat de helft van de nieuwe duurzame energie in handen komt van de lokale gemeenschap. Hoe maken we deze ambitie waar? Hoe zorgen we samen voor meer duurzame energie en hoe pakken we een rol in de warmtetransitie? Het thema van het Evenement dit jaar is dan ook: impact maken.

Sfeerimpressie

Ben je nog niet eerder op ons evenement geweest? Bekijk dan onderstaand filmpje van het plenaire programma terug voor een sfeerimpressie (begint na 1 minuut) of de foto's van vorig jaar.

Benieuwd naar de uitkomst van zo'n dag? Lees alle verslagen van 2017 terug.

Meld je aan!

 

Het programma van het Evenement HIER opgewekt wordt samengesteld door de leden van de programmacommissie: Art den Boer (Kennemer Energie), Sybrand Frietema de Vries (Us Kooperaasje), Derk Hueting (Breda Duursaam), Leonie Jansen (VNG), Wijnand Jonkers (NMU), Karin Keijzer (RVO), Merian Koekkoek (HIER opgewekt), Gerja Koldenhof (Stedin), Katrien Prins (HIER opgewekt), Anne Marieke Schwenke (AsIsearch), Sible Schöne (HIER klimaatbureau), Gerwin Verschuur (Thermobello), Steven Volkers (Grunneger Power) en Siward Zomer (Energie Samen).

Het evenement HIER opgewekt 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet, medewerking of bijdragen van:

Logo GreenchoiceLogo LagerweyLogo RVO.nlLogo Prowind

AllianderEnpulsStedin

Logo Duurzaamnieuws

  HIER klimaatbureau    Logo Energie Samen

Wil je met jouw logo hiertussen staan? Neem contact op met Thijs!