Hét evenement over lokale duurzame energie

Op vrijdag 29 november 2019 vindt voor de achtste keer het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie. Met 900 bezoekers en een ruime keuze aan deelsessies belooft het een energieke dag te worden. Zorg dat je erbij bent en reserveer jouw plek.

Evenement HIER opgewekt

Thema: Klimaatakkoord: Hoe dan? Zo dus!

50% eigendom van de lokale omgeving, participatie van bewoners. In het Klimaatakkoord neemt participatie van burgers een cruciale plek in. Nu is het tijd om de schouders eronder te zetten, om als beweging écht resultaat te boeken.

Hoe? Door goede afspraken te maken over hoe we het lokaal gaan doen. Met gemeente, bewoners, ontwikkelaars. Over participatie, projectontwikkeling, professionalisering en kennisdeling. De voorbeelden zijn er, we gaan het doen! Het thema van het Evenement dit jaar is: Klimaatakkoord: Hoe dan? Zo dus!

Programma

Je hebt de keuze uit ruim 25 sessies verdeeld over 4 themalijnen. Voor ieder wat wils! Of je nu van een (startende) energiecoöperatie, een gemeente, of een andere organisatie bent. En of je nu veel of weinig achtergrondkennis hebt.

Bekijk het programma. Je kiest zelf welke sessies je wilt bijwonen. Je voorkeur kun je enkele weken voor het evenement aan ons doorgeven. Je ontvangt hierover bericht.

Bekijk het programma

Voor wie?

Het Evenement is interessant voor lokale duurzame energie-initiatieven. Van startend bewonersinitiatief tot gevorderde coöperatie. Ook voor samenwerkingspartners van lokale energie-initiatieven is deelnemen waardevol. Voor gemeenten, provincies, warmtebedrijven, energieleveranciers en serviceverleners biedt het Evenement nieuwe inzichten en ervaringen vanuit de praktijk.

Sfeerimpressie

Ben je nog niet eerder op ons evenement geweest? Bekijk onderstaand filmpje voor een sfeerimpressie of zie de foto's van vorig jaar.

Benieuwd naar de uitkomst van zo'n dag? Lees alle verslagen van 2018 terug.

Aanmelden

Verzeker jezelf van een plek tijdens Evenement HIER opgewekt 2019! Schrijf je in via onderstaand formulier.

Vragen?

Heb je vragen, bijvoorbeeld over het aanmelden? Schroom niet! Stuur een mailtje naar info@evenementhieropgewekt.nl of bel ons op 030 275 9623.

Locatie

Het Evenement HIER opgewekt vindt plaats in Congrescentrum ’t Spant in Bussum. 
Adres: Dr. A. Kuyperlaan 3, 1402 SB, Bussum.

De locatie is makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto. Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig. Er zijn 2 laadpalen. Verder is Spant goed bereikbaar met de trein, het treinstation Bussum Zuid is op loopafstand. Bekijk hier een routebeschrijving.

Programma Evenement HIER opgewekt

 

 

 

Beursdeelname

Jouw organisatie met een stand in de schijnwerpers op het Evenement HIER opgewekt? Neem contact op met Caroline via caroline@hier.nu.

Bekijk de mogelijkheden  

Het Evenement HIER opgewekt 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet, medewerking of bijdragen van:

Logo Greenchoice     Logo Rijksoverheid      klimaatstichting HIER

Alliander  Enpuls    Stedin

  Logo Energie Samen    ENGIE Prowind

Pure Energie          Windunie        Vattenfall

Enercon           Huismerk Energie           BHM Solar        Talent voor Transitie

      OM nieuwe energie          Cronius            CO2-Prestatieladder