Vraag vóór 14 september het BuurtBespaarBudget aan

Buurtbespaarbudget

Zie jij mogelijkheden om vanuit jullie bewonersinitiatief, buurthuis, vereniging of andere bewonersorganisatie iets te organiseren dat bijdraagt aan energiebesparing in jullie buurt? En zoek je naar geld om dat mogelijk te maken? Misschien dat een bijdrage van het BuurtBespaarBudget uitkomst biedt. 

Aanmelden

Aanvragen zijn mogelijk van 6 juli t/m 14 september 2023 via de website van LSA bewoners. Je vindt daar ook de details van het BuurtBespaarBudget, waaronder de voorwaarden. 

Inspiratie

Op zoek naar ideeën hoe je het budget kunt inzetten? Kijk via onderstaande video de online inspiratiesessie terug. We leggen daarin ook uit hoe je een aanvraag doet. 

 

Over het BuurtBespaarBudget

Het BuurtBespaarBudget is er voor bewonersinitiatieven, lokale netwerken, buurthuizen of wijkpunten. Het budget is bedoeld voor projecten of acties die buurtbewoners helpen om de energierekening omlaag te brengen. Met als belangrijkste doel juist die mensen te bereiken die daar het meest profijt aan gaan hebben. Alle initiatieven die iets in hun buurt willen opzetten kunnen een budget aanvragen van maximaal € 5.000 euro.

Het BuurtBespaarBudget is een samenwerking tussen LSA bewoners en Klimaatstichting HIER. 

Bekijk alle artikelen over:

Op de hoogte blijven?

Ontvang tips, artikelen, nieuws en meer! Geef hieronder aan welk thema je voorkeur heeft.

Lees voor meer informatie ons privacybeleid
Lijsten